Previous
Next

Onze praktijk

P.C. Van der Steeg Tandtechniek & Dolf Meerleveld Tandprotheticus zijn gevestigd in Aalsmeer. Wij zijn een huiselijke, laagdrempelige praktijk waarbij u centraal staat. 

Onze praktijk is goed bereikbaar, heeft gratis en ruime parkeergelegenheid en is ook rolstoeltoegangkelijk. Wij hebben een goede samenwerkingen met tandartsen en implantologen in de omgeving. 

Behandelingen

Volledige gebitsprotheses

Een volledige prothese (in de volksmond kunstgebit) wordt gemaakt indien de patiënt geen eigen tanden of kiezen meer heeft. Het vervaardigen van een goede prothese vereist veel aandacht en vindt plaats in een aantal fasen. Wij zijn bekend met diverse opsteltechnieken. Voor het doornemen van een protocol nemen wij graag contact met u op.

Gedeeltelijke gebitsprotheses

Een partiële prothese wordt gemaakt voor patiënten waarbij nog eigen tanden of kiezen in de mond aanwezig zijn. De partiële prothese vervangt in dit geval de elementen die afwezig zijn.

Protheses op implantaten

Indien een tand of kies onherstelbaar is beschadigd en getrokken moet worden is het mogelijk om het element te vervangen met behulp van een implantaat. Ook wanneer men niet meer over tanden en kiezen beschikt is het mogelijk een prothese op implantaten te vervaardigen.

Frame prothese

Een frameprothese is te vergelijken met een partiële prothese waarbij de basis vervangen wordt door metaal. De pasvorm en stabiliteit nemen hierdoor toe.

Splinten en spalken

Deze producten worden in zijn algemeenheid toegepast bij patiënten die last hebben van knarsen of andere kaakgewrichtproblemen.

Gebitsbeschermers

Gebitsbeschermers worden veelal toegepast bij sporten met veel lichamelijk contact dat beschadiging van het gebit tot gevolg kan hebben. Hierbij kan men denken aan: hockey, waterpolo, boksen etc. Gebitsbeschermers zijn in vele kleuren leverbaar.

Wij zijn aangesloten bij:

2021 | Tandtechniek van der Steeg | Website door IRMEDIA